Städ- och trädgårdstjänster

Är det svårt att få tiden att räcka till de dagliga sysslorna på hemmaplan? Då kanske vi kan hjälpa till. Städning, trädgårdsarbete och andra hushållsnära tjänster är en växande del av verksamheten. Vi erbjuder också resurser för städ- och trädgårdsarbeten för kommersiella kunder. 

Städning

Med stor noggrannhet utförs alla typer av hushållsstädning. Vanliga uppgifter är dammning, våttorkning och golvstädning men också fönsterputsning och grovstädning av utrymmen som förråd och garage. Vi utför även flyttstädning. Kunderna är små och stora hushåll i Kil och Karlstad med omnejd. Våra tjänster berättigar till RUT-avdrag.

Ett nyare verksamhetområde är kommersiell städning där vi erbjuder löpande städning av kontor och trapphus men också av industriella lokaler.

Marktjänster

Ett nyare område som väckt stort intresse är utvändig trädgårds- och fastighetsskötsel. Vi utför på löpande basis snöröjning och gräsklippning men gör också tillfälliga insatser kring t.ex ogräsbekämpning, lövröjning och ansing av rabatter och grusgångar.

Mark- och trädgårdsarbeten erbjuds även kunder inom näringslivet.

 

Intresserad av vad vi kan göra för dig?

Kontakta Petra Wändel!

Mob: 073-243 17 70
E-post: petra@legotjanst.com

 

Gräsklippning