Om oss

JP Legotjänst står för arbetsglädje, engagemang och en starkt vilja att alltid göra det bästa. Viktiga nyckelord är också noggrannhet och flexibilitet inom våra arbetsområden Paketering & montering och Städ- och trädgårdstjänster. 

Bakgrund

JP Legotjänst grundades 2014 utifrån ett behov och en förfrågan från ett av ortens större verkstadsföretag. Bolaget sökte en lokal partner för avsyning och paketering av mekaniska detaljer. Uppdraget utfördes till stor belåtenhet och följdes av liknande uppgifter från andra uppdragsgivare. 

Verksamheten har därefter steg för steg vuxit och utökades 2015 med Städ- och trädgårdstjänster. Vi har idag ett 10-tal fasta medarbetare, men också timanställda och praktikanter som kan möta upp när behovet är som störst.

Verksamhetsområden

Hos oss på JP Legotjänst är det du som kund som bestämmer. Flexibiliteten är stor och vi kan erbjuda det mesta inom våra två huvudområden Paketering & montering och Städ- & trädgårdstjänster.

Aktiviteten på våra arbetsstationer är febril. Montering, avsyning, sortering och paketering för kunder inom industri och handel varvas med mark- och trädgårdsarbete för både privata och kommersiella uppdragsgivare.

Alla uppdrag utvärderas noga och vi ställer enbart upp på arbetsuppgifter där vi anser oss kunna göra ett bra jobb. 

Socialt företagande

Verksamheten inom JP Legotjänst genomförs inom ramen för socialt företagande.

Sociala företag är verksamheter som drivs i syfte att göra samhällsnytta, i samråd med arbetsmarknadsmyndigheter och partners som Inda och Guldjobbet.

Målsättningen är glasklar. Genom arbete, gemenskap och delaktighet vill vi medverka till att våra medarbetare integreras i samhället och ges sin självklara plats i arbetslivet.

Starka skäl att välja JP Legotjänst

Det finns många och starka skäl av välja JP Legotjänst som din partner.

Hos oss finns arbetglädjen och engagemanget och en ständig ambition att alltid göra det bästa för våra kunder. Här finns också noggrannheten i varje uppgift och en gedigen känsla för kvalitet i allt vi gör.

Flexibiliteten är hög och vi kan på kort varsel ställa om för att uppfylla kunders krav på korta leveranstider.

Välkommen till JP Legotjänst!